Lean
Start
Up

August
2014

Lean Start Up

Nu med besøg fra den virkelige verden - COOP fortæller.

 

Henrik Harder er Digital Project Manger i COOP. Henrik var så uforsigtig, at række hånden op til en af vores morgenboostere og fortælle om sine erfaringer med at teste forretningskoncepter som Minimum Viable Products.

Hvad kan man lære af det? En hel del faktisk. Se videoen og hør hvordan COOP arbejder med Minimum Viable Products som en integreret del af deres udviklingsproces.

Og lidt til baggrund: 

Vi har gennem det seneste halve år sat fokus på at udvikle bæredygtige forretningskoncepter på kortest mulig tid. Vi tror på, vi kan lære en del fra den måde Start Ups bedriver produktudvikling.

Det indebærer at man tester digitale hypoteser i en løbende udviklingsproces, simpelthen fordi der ikke er tid til andet. Det kan alle organisationer, der er vant til at tænke i klassiske projektmodeller, lære noget af. Og samtidig spare ressourcer. I den her Morgenbooster tager vi Henrik Harders erfaringer med. 

Oplægget er en del af vores Lean Innovation Series ™ – om hvordan du gør din digitale organisation klar til morgendagens udfordringer.

Speaker

Klaus Bundvig

Digital Strategist in Netcompany A/S