Haandarbejde
Digitalisering
Startup
Business

Maj
2016

håndarbejde_c.png

Håndarbejde + Digitalisering + Startup = Business..?

 

Hvordan skaber du en startup i en branche, der endnu ikke har set digitaliseringens lys? Og hvad sker der, når man forsøger at kombinere nutidens mode med klassisk håndarbejde? Og kan man opbygge et fashion-brand rent digitalt, og findes der et marked i krydsfeltet mellem Burda og Vibskov? 

Line Rix er managing partner i 1508. Hun er også iværksætter og en passioneret designsjæl. Gennem de sidste to år har hun stået bag etableringen af start-up’en Kit Couture, der udvikler håndarbejds-kits inden for strik og broderi.

Produkterne afsættes via en digital platform med tilhørende digitale services - og sociale kanaler samt engagerede ambassadører som indtrækkere. Kit Couture er også 1508s søstervirksomhed – og dermed vores lille laboratorium for digitale eksperimenter.   

Kom og hør erfaringerne med at etablere en start-up i en anti-digital branche og få indblik i vejen fra passionen og den gode idé - til salg af de første produkter. Det bliver en åbenhjertig fortælling om fejltagelser, læringer og successer - og ikke mindst historien om at forfølge det, som man brænder for og tror på.

Speaker

Line Rix

Managing Partner