Effektiv
Digital
Organisation

September
2014

Effektiv Digital Organisation

Selv den bedste strategi bliver aldrig bedre end organisationen bag. Få inspiration til at tænke 100% digital værdiskabelse.

 

Hør Director of Business Development Klaus Bundvig dele erfaringer med hvordan man organiserer sig til 100 % digital værdiskabelse og hvorfor en webmanager snart hedder Chief Digital Officer. Vores bud er at dele indholdsorganisationen op i udvikling, drift og videndeling. Vi havde også besøg af Claus Venlov fra Bonnier der har en endnu mere simpel model. Hør hans konkrete erfaringer med først at skabe digitale resultater under radaren, før du ansætter dig til en dyr indholdsorganisation.  Her er Best Practice - lige til at tage med i lommen. Oplægget er afholdt af to omgang, dog har vi kun video til seneste udgave, som løb af stablen den3. september 2014.

Vi havde også besøg af Claus Venlov fra Bonnier der har en endnu mere simpel model. Hør hans konkrete erfaringer med først at skabe digitale resultater under radaren, før du ansætter dig til en dyr indholdsorganisation. 

Her er Best Practice - lige til at tage med i lommen.

Oplægget er afholdt af to omgang, dog har vi kun video til seneste udgave, som løb af stablen den3. september 2014.

Speaker

Klaus Bundvig

Digital Strategist in Netcompany A/S